Conectează-te Înregistrează-te

Povestea BohoSpirit

Povestea BohoSpirit

Am prețuit întotdeauna oamenii cu spirit liber! Aceia care trăiesc după propriile reguli, nu după cele impuse de alțîi. Aceia care se încred în instinct, trăiesc momentul prezent, și abordează întotdeauna cu creativitate viață:)

Și noi facem parte dintre ei și tocmai de aceea ne-am hotărât să venim în întâmpinarea femeilor care se regăsesc în descrierea de mai sus, femeile cu spirit liber, cărora să le fim alături cu articole și bijuterii inedite ce susțin un still lejer și nonconformist, care le ajută să viseze cu ochii deschiși și să fie în permanentă schimbare, să fie extravagante fără însă a își depăși bugetul,...cu alte cuvinte să fie remarcate și deopotrivă ele însele.  

Ne adresăm femeilor boeme, dar încrezătoare în propriile atuuri, sensibile și romantice, dar hotărâte și ambițioase. Acelor femei care au grijă nu doar de vestimentație, ci și de latura spirituală. Iubesc natură, artă, adoră plimbările lungi sub cerul înstelat, iubesc stilul lejer, boem și noncoformist pe care îl promovăm aici la BohoSpirit. 

Cum libertatea de mișcare este necesară, femeia BohoSpirit poartă haine lejere, accesorizate cu brățări din argint, talismane Dream Catcher (care o protejează de visele nedorite) , cercei cu pene colorate care o fac să strălucească veselă și să asculte vântul cum îi șoptește la ureche, colierele cu pietre colorate, frumoasele inele vintage, brățările care îi pun în evidență mâinile dar și picioarele. 

BohoSpirit este despre afirmare, accesorii și bijuterii care scot în evidență personalitatea ta, atitudinea și dorința de exprimare!  

Stilul BohoSpirit, este unul aparte, care se potrivește acelora dintre voi, pentru care viață trăită azi, acum, în prezent, în culoare și armonie, în iubire și frumusețe este tot ceea ce contează.

 

BohoSpirit îți propune un stil nonconformist dar echilibrat și ușor de remarcat!

Alătură-te nouă, abonează-te la newsletter și te vom ajută să îți exprimi personalitatea prin prisma accesoriilor purtate.

 

Just do it, and let it happen.