Garantie

Garantie extinsa de 6 luni.

Se aplica tuturor produselor de Argint cumparate de pe site-ul BohoSpirit.ro

Aceasta garantie incepe din momentul in care clientul primeste produsul de la curier.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata, in functie de alegerea dumneavoastra, va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar, un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea ei. Garantia BohoSpirit consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. 

 

 

Instructiuni de folosire si ingrijire a bijuteriilor indiferent de metalul din care sunt realizate:

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa le dati jos inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin pietre naturala sau aliaj, oxidarea bijuteriei, distrugerea lacului de protectie.

Fiecare bijuterie se va pastra intr-o punguta separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

Daca bijuteriile achizitionate sunt din argint, acesta este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala. Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale si solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. 

Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

Nu expuneti mult timp bijuteriile la soare intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora.